Príležitosť za 300 miliárd dolárov pre túto spoločnosť, ktorá odštartuje raketový rast?

Automobilový sektor je pre túto spoločnosť zatiaľ trh, ktorý jej generuje najmenší podiel príjmov. Napriek tomu vedenie verí, že vytvára príležitosť s veľmi dlhým a silným potenciálom. O akej spoločnosti je teda reč?

Automobilový sektor vytvára veľký priestor pre túto spoločnosť.

Deň investorov Nvidia 2022 sa podelil o skvelý pohľad na budúci rast spoločnosti. Viac je analyzované v tomto videu:

https://www.youtube.com/watch?v=4X_Grgro6Gs&ab_channel=JoseNajarroStocks 

Tu je niekoľko zaujímavostí:

  • Nvidia $NVDA+4.0% verí, že automobilový priemysel by mohol byť trhovou príležitosťou v hodnote 300 miliárd dolárov. Príležitosť ponúkajú rôzne riešenia spoločnosti Nvidia: hardvér, softvér a infraštruktúra. Vo videu sú vysvetlené niektoré produkty v každej z týchto oblastí. 
  • Nvidia v posledných mesiacoch oznámila množstvo partnerstiev na automobilovom trhu. Technológiu Nvidia v súčasnosti využíva väčšina spoločností zameraných na osobné elektrické vozidlá (EV), robotaxis a všetky dátové centrá zamerané na autonómne vozidlá. 
  • Nvidia už poskytuje riešenia pre trhy robotiky s Nvidia Isaac a jej platformou Jetson. S rastúcim dopytom po autonómnej robotike rastú aj príležitosti pre Nvidiu. Pokrok v technológii používanej v autách s vlastným pohonom sa môže preniesť na trhy robotiky.

Podľa môjho názoru je dobré, že si Nvidia takto otvára rôzne dvere a diverzifikuje svoje portfólio. Vytvára si tak väčšie rozpätie pola pôsobnosti, čím naberá na sile. Určite budem túto spoločnosť sledovať aj naďalej. Toto môže byť pre niektorých možno impulz k investovaniu do tejto spoločnosti, určite si však spravte rozsiahlejší prieskum spoločnosti a neberte toto ako investičnú radu, len ako úvahu o budúcnosti spoločnosti.


Jojo, tohle mě taky zaujalo. Pro $NVDA+4.0% by mohl automobilový průmysl a autopiloti přinýst úplně nepředstavitelný trh

Beh na dlhú trať, ale priestor tam je

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview