Spoločnosť s brutálnym potenciálom, ktorá je ešte len na začiatku svojej cesty

Táto spoločnosť pracuje v oblasti, ktorá má jednoznačne budúcnosť. Predstavujú lacnejšiu a bezpečnejšiu alternatívu k prevládajúcim lítium-iónovým batériám, ktoré sa dnes používajú. Nehovoriac o dlhšej výdrži, odolnosti a rýchlejšom nabíjaní. Taktiež má za sebou podporu globálnych automobilových spoločností, čo dokazuje obrovskú perspektívu tejto spoločnosti.

Táto spoločnosť má pred sebou naozaj veľký potenciál, čo sa týka elektrobatérií. 

Po zatvorení trhu 26. apríla Quantumscape $QS-0.2% oznámil svoje výsledky za prvý štvrťrok. Akcie QS odvtedy rástli, no treba poznamenať, že 28. apríla sa akcie technológií celkovo posilnili. Nielen to, že v deň ziskov sa technologické akcie výrazne prepadli. Skrátka ide v tandeme s trhom. Nehýbe sa v reakcii na správu o zárobkoch.

Namiesto toho sa hlavný dôraz kládol na aktualizácie jej úsilia priniesť polovodičovú batériu (SSB) na použitie v elektrických vozidlách (EV). Pokiaľ ide o aktualizácie, to, čo spoločnosť oznámila, signalizovalo, že sa stále pohybuje správnym smerom a napreduje vo vývoji svojej technológie. Vďaka tomu trh našiel len málo dôvodov na to, aby bol optimistickejší, a len málo dôvodov na to, aby bol medvedí. Príbeh zostáva nezmenený.

SSB predstavujú lacnejšiu a bezpečnejšiu alternatívu k prevládajúcim lítium-iónovým batériám, ktoré sa dnes používajú. Nehovoriac o dlhšej výdrži, sú odolnejšie a majú rýchlejšie nabíjanie. Ako popredný vývojár SSB s podporou veľkých výrobcov automobilov, ako je Volkswagen, má Quantumscape dobrú pozíciu na to, aby zaznamenal obrovský rast výnosov, akonáhle bude schopný uviesť svoje SSB na trh.

V tom je však problém. Ešte predtým, ako to bude mať šancu na „prelomový“ moment, je tu niečo, čo má veľkú šancu stať sa. Pre akcie Quantumscape by to bol pokračujúci pohyb nižšie. prečo? Neočakáva sa, že začnú generovať materiálne príjmy skôr ako v rokoch 2026 a 2027

Oveľa viac o ich technológií som napísal v článku: Forever Battery Stock, business za miliardy a minimálne 1000% rast tejto spoločnosti

Ja osobne si naozaj myslím, že táto spoločnosť má pred sebou svetlú budúcnosť pretože na tej batérií pracujú naozaj veľké kapacity a robia na tom roky a predstavte si aká raketa by to bola keby im to výjde? Podľa mňa sa bavíme naozaj reálne o 10X. A je ozaj zaujímavé, že za nimi stojí automobilový gigant Volkswagen, čo mi dáva určitú istotu, ale neberte to ako investičnú radu, len ako analýzu retail investora.


Kde koupit $QS-0.2%  a $SLDP-1.7% ? Ať pátrám, jak pátrám, už žádného brokera nemůžu najít...

Pre mňa asi lepšia príležitosť je v $SLDP-1.7%

len kým začnú generovať príjmy ešte roky

Timeline Tracker Overview