1 jednoduchý spôsob, ako neustále zarábam peniaze v krypte aj počas BEAR marketu

Toto je tip na investovanie do kryptomien, ktorý vám pomôže robiť rozumnejšie rozhodnutia. Trh nestúpa každý deň. Chcete na tomto trhu zarobiť peniaze. To bol tvoj cieľ, však? Existuje spôsob, pomocou ktorého dokážete zarábať peniaze aj keď trh padá dole.

Jednoduchý spôsob, pri ktorom nemusíte riešiť kolísanie trhu.

No ľudia nezarobia peniaze zo dňa na deň. Pre mnohých to trvá roky investovania. Tip na zhodnocovanie počas bear marketu je jednoduchý pokiaľ nie ste analytici, ktorý dokážu zarábať na skalpoch alebo krátkych tradoch pomocou páky napríklad, existuje pre vás jedna možnosť. 

Keď máte hotovosť navyše, nemusíte hneď investovať môžete presunúť peniaze do jedného zo stablecoinov, napríklad $USDTUSD+0.0% $USDCUSD+0.0%. Môže to byť ktorýkoľvek zo stablecoinov. Chcete stablecoin, ktorý vypláca najviac, alebo taký, pri ktorom vám vyhovuje nechať tam svoje peniaze na krátku dobu? 

Keď nájdete stablecoin, ktorý platí používateľom dobré percento späť, nie je hriech presunúť tam svoje fiat peniaze na určitý čas. Áno, myslíte si, že prichádzate o nejaké zisky z kryptomien, ale musíte ustúpiť a pozrieť sa čo je pre vás najlepšie. Sledujte však trhové ceny aj naďalej. Keď sa trh trochu ustáli, máte šancu kúpiť si kryptomenu alebo kryptomeny, ktoré ste mali vo watchliste.

Síce nezachytíte presné dno, ale budete pekne blízko. Kúpte si kryptomenu, ktorú chcete, ale nemiňte na to celú pozíciu, pretože existuje šanca, že trh klesne nižšie. Spočiatku je to ťažké, pretože vidíte, že cena je nízka a neočakávate, že by cena mohla klesnúť nižšie, ale je tu šanca, že sa tak stane.

A stále zarábate nejaké peniaze so svojimi peniazmi uloženými v stablecoine. Zarába to určite viac peňazí, ako keby to máte uložené na bankovom účte. A čo to teda je? Volá sa to jednoducho staking.

Zdroj: Crypto.com

Napríklad na mojom obľúbenom krypto projekte máte staking odmeny 8% p.a. Čo je naozaj pekné percento, to by vás dokonca dokázalo ochrániť aj proti inflácií. Dúfam, že vám to pomohlo ukázať, aké sú možnosti v krypto svete a že to nieje len o kupovaní volatilných aktív, ale že sa dá ísť aj istejšou cestou. Samozrejme sú aj výnimky, ako napríklad UST, ktorý bol evidentne ponzi schéma, ale tak podľa mňa crypto.com si niečo takéto nedovolí. Ak sa vám tento príspevok páči môžete mi dať follow.


kým sa nestakuje UST na Anchore tak je dobre :DDD

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview