WEB 3.0 rastie na sile, investície v 100-kách miliónov a zapojenie Binance, či Kucoin

Binance Labs, investičná odnož kryptoobra Binance, v stredu oznámila, že v spolupráci s globálnymi investormi, vrátane DST Global Partners a Breyer Capital, získala fond vo výške 500 miliónov dolárov na podporu inovácií v oblasti krypto, Web 3.0 a blockchainu.

Veľké spoločnosti sa zapájajú do implementácie Web 3.0 a blockchainu.

Binance Labs vyzbieralo 500 miliónov dolárov v novom investičnom fonde s podporou renomovaných globálnych inštitucionálnych investorov. Nový fond bude investovať do projektov zameraných na pokrok vo využívaní kryptomien a podporu širokého prijatia technológie Web 3.0 a blockchain.

500 miliónov dolárov od Binance Labs bude pridelených na projekty v rôznych fázach, vrátane inkubácie, počiatočného a neskorého štádia rastu.

Changpeng „CZ“ Zhao, generálny riaditeľ Binance, zdôraznil dôležitosť prepojenia medzi hodnotami, ľuďmi a ekonomikami pri riešení, ako urýchliť prijatie kryptoekosystému:

„Cieľom novozatvoreného investičného fondu je objaviť a podporiť projekty a zakladateľov s potenciálom vybudovať a viesť Web3 naprieč DeFi, NFT, hrami, metaversemi, sociálnymi sieťami a ďalšími.

Od svojho založenia v roku 2018 spoločnosť Binance Labs investovala a inkubovala viac ako 100 globálnych projektov. Jej portfólio zahŕňa významné spoločnosti ako 1inch, Axie Infinity, Dune Analytics, Elrond, Polygon a The Sandbox.

Prijatie Web 3.0 uprostred poklesu trhu

K predstaveniu nového fondu Binance dochádza v čase, keď bitcoin a ďalšie digitálne meny zažívajú výrazné poklesy. Po rekordnom maxime okolo 69 000 dolárov v novembri Bitcoin klesol o viac ako 50 percent. Verejne kótované kryptofirmy ako Coinbase zaznamenali od začiatku roka pokles cien akcií o 70 %. Investori sa obávajú, že kolaps sa môže rozšíriť na súkromné ​​krypto start-upy.

„Hľadáme projekty s potenciálom podporiť rast ekosystému Web3,“ povedal Ken Li, výkonný riaditeľ pre investície a fúzie a akvizície Binance Labs. Tieto projekty by mohli zahŕňať infraštruktúru, NFT a decentralizované autonómne organizácie.

Binance tiež plánuje investovať 500 miliónov dolárov do Twitteru, aby podporila plán Elona Muska získať službu sociálnych médií, čo je krok, o ktorom spoločnosť verí, že by jej pomohol dosiahnuť svoj cieľ „spojiť sociálne médiá a Web3“.

Kryptofond Binance Labs je najnovší v súlade s nedávno spustenými rizikovými kapitalistickými kryptofondami, pričom Andreessen Horowitz (a16z) minulý týždeň získal 4,5 miliardy dolárov, aby prejavil dôveru v trh napriek nedávnemu poklesu.

Kucoin sa ponára do Web 3.0 s novou decentralizovanou peňaženkou

V stredu kryptoburza KuCoin spustila novú decentralizovanú platformu peňaženky, keďže záujem o Web3 neustále rastie. KuCoin Wallet založená na prehliadači je teraz k dispozícii používateľom a otvára cestu pre mobilnú aplikáciu, ktorá je stále vo vývoji.

Platforma sa zapája do ekosystému KuCoin a ponúka integráciu cross-blockchainu. Používatelia budú môcť okrem iných nakupovať, predávať, obchodovať a posielať širokú škálu kryptomien vrátane Bitcoinu (BTC), Etherea (ETH) a Tetheru (USDT).

Peňaženka je samostatná, takže používatelia majú úplnú právomoc a zodpovednosť za svoje súkromné ​​kľúče. Keďže odvetvie kryptomien naďalej prijíma a podporuje funkcie decentralizovaného financovania (DeFi) a nezastupiteľného tokenu ( NFT ),

Plán KuCoin Wallet bude zahŕňať služby DeFi, NFT a GameFi. Pri uvedení na trh Windvane, vlastný NFT trh KuCoin, podporuje túto funkciu, ktorá používateľom umožňuje obchodovať a prezerať si NFT v KuCoin Wallet.


Som zvedavy kde budeme za 5-10 rokov

Pól miliardy je celkom dosť čo poviete ?

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview