Podľa autora knihy "bohatý otec, chudobný otec" Roberta Kiyosakiho prichádza brutálny krach a radí nakupovať toto...

Autora knihy "bohatý otec, chudobný otec" Roberta Kiyosakiho určite nemusím moc predstavovať. Je jedným z najpredávanejších autorov a často sa vyjadruje aj k investovaniu a možným scenárom, čo sa týka trhu, bolo tomu aj tentokrát.

Prichádza market crash a investujte do tohto... Radí Kiyosaki.

Robert Kiyosaki zazvonil na poplach pred viacerými bublinami aktív a vyvolal vyhliadky na epický krach trhu, hyperinfláciu a dokonca aj na ekonomické depresie, tento rok v záplave tweetov.

Autor knihy „Bohatý otec, chudobný otec“ a guru osobných financií načrtol ďalší pokles ako príležitosť získať výhodné ceny a odporučil nákup zlata, striebra, bitcoinov a dokonca aj produktov pre domácnosť, ako napríklad toaletný papier.

https://twitter.com/theRealKiyosaki/status/1485425278742528004 

Cena bitcoinu padá. Skvelá správa. Kúpil som bitcoin za 6 000 USD a 9 000 USD. Kúpim ďalšie, ak a keď bitcoin $BTCUSD-1.8% otestuje 20 000 USD. Prichádza čas zbohatnúť. Striebro je dnes najlepšia výhodná ponuka. Striebro je stále 50 % pod úrovňou.

https://twitter.com/theRealKiyosaki/status/1500855330342936576 

"SVETOVÁ VOJNA III? Práve som kúpil 2 500 amerických strieborných orlov v 5 zelených krabiciach. Prečo striebro? Zlato sa už posunulo nahor. Bitcoin je stále príliš vysoko. Striebro 50 % pod absolútnym maximom. Striebro je priemyselný kov aj peniaze. Kupujem striebro, pretože ho možno minúť bez toho, aby ho vláda sledovala." 

https://twitter.com/theRealKiyosaki/status/1503239413647609861 

"BIDEN & FED chcú INFLÁCIOU na splatenie biliónov dlhov. NAJLEPŠOU INVESTÍCIOU môže byť skladovanie produktov, ktoré budete vždy používať ako napr. toaletný papier, vrecia na odpadky, konzervy, mrazené potraviny, zlato, striebro, bitcoiny.“

https://twitter.com/theRealKiyosaki/status/1508622214450405385 

"Will Smith dal facku Chrisovi Rockovi na Oscaroch. Biden dal facku Putinovi na svetovej scéne. Toxická maskulinita. Svet v problémoch. Štátny dlh prerastie cez strechu. Biden spôsobuje infláciu a obviňuje Putina. Dolár v problémoch. Kúpte viac zlata, striebra , bitcoin $BTCUSD-1.8%, ethereum $ETHUSD-2.1% a solana $SOLUSD-3.2% pred treťou svetovou vojnou."

https://twitter.com/theRealKiyosaki/status/1528045457397514240 

"Bohatý otec povedal: "Býčie trhy robia hlúpych investorov inteligentnými. Medvedie trhy menia hlúpych investorov na porazených a inteligentných investorov na víťazov." Trhy padajú. Je čas, aby sa šikovní investori stali veľmi bohatými víťazmi. Dávajte si pozor.“  

Samozrejme neberte to ako investičnú radu, len ako zhrnutie výrokov Roberta Kiyosakiho.


Je dobře být více ostražitý, ale je špatně přestat úplně investovat. Je zaděláno na slušnou ekonomickou bouři (vysoká inflace s hrozbou stagflace, rychlé utahování měnové politiky, hrozící nedostatek klíčových komodit, válka na Ukrajině, nová železná opona, predikce horších výsledků firem, šetření domácností, alarmující zadluženost států, stále neskončená pandemie...). Ale jestli přijde krach, neví teď s jistotou asi nikdo. Ani Kiyosaki.

nie len on ale aj Burry píše o veľkom krachu koncom roku

Timeline Tracker Overview