Známy investor predpovedá, kedy Bitcoin raketovo stúpne hore

Stojí za zmienku, že generálny riaditeľ deVere Group bol vo svojich predpovediach o cene bitcoinu celkom presný. Začiatkom marca tohto roku si predstavoval, že rusko-ukrajinský vojenský konflikt by mohol do konca mesiaca zvýšiť hodnotu $BTCUSD+2.1% na 50 000 dolárov. Aktívum bolo veľmi blízko k dosiahnutiu tejto úrovne a 29. marca zaznamenalo takmer 48 000 $. 

Investor a generálny riaditeľ deVere group stanovil čas, kedy by Bitcoin znova mohol vyletieť hore.

Podľa Nigela Greena – generálneho riaditeľa a zakladateľa deVere Group – by investori mali očakávať „výrazný odraz“ ocenenia Bitcoinu v USD v 4. štvrťroku 2022. Podľa jeho názoru primárna kryptomena vysoko koreluje s globálnymi akciovými trhmi a pokles pre všetkých je blízko ku koncu.

V nedávnom vyhlásení Green uviedol, že existujú dobré indikátory toho, že dno pre Bitcoin je blízko, pretože „sledovacie služby odhaľujú, že „insideri“ sú v nákupnom ošiali. Podľa jeho názoru mnohí ľudia využili súčasnú situáciu a zvýšili svoje držby kryptomien za nižšie ceny, aby im mohlo „rásť bohatstvo v dlhodobom horizonte“.

Výkonný riaditeľ deVere Group si myslí, že investori sa v blízkej budúcnosti zamerajú na rizikovejšie aktíva vrátane bitcoinu: "Verím, že čoskoro uvidíme BULL RUN, ktorý povedie v štvrtom štvrťroku k výraznému oživeniu poprednej svetovej digitálnej meny."

Ďalším dôvodom, prečo by sa BTC mohlo blížiť k oživeniu je to, že mnohí jednotlivci by si ho mohli vybrať ako ochranu pred prudko rastúcou infláciou. Toto aktívum, ktoré mnohí považujú za digitálne zlato, má maximálnu zásobu 21 miliónov mincí a je ľahko dostupné.

Tento krok prevláda v krajinách, kde inflácia dosiahla rekordné úrovne. Príkladmi sú Turci, Brazílčania a Nigérijčania.

Green tiež predpovedal, že bitcoin upúta pozornosť veľkých finančných inštitucionálnych investorov, ktorí „prinesú so sebou kapitál, odbornosť a reputáciu“.

"Regulácia, o ktorej sa domnievam, že je nevyhnutná, by poskytla väčšiu ochranu a tým aj väčšiu dôveru retailovým aj inštitucionálnym investorom."

Stojí za zmienku, že generálny riaditeľ deVere Group bol vo svojich predpovediach o cene bitcoinu celkom presný. Začiatkom marca tohto roku si predstavoval, že rusko-ukrajinský vojenský konflikt by mohol do konca mesiaca zvýšiť hodnotu BTC na 50 000 dolárov. Aktívum bolo veľmi blízko k dosiahnutiu tejto úrovne a 29. marca zaznamenalo takmer 48 000 $.

V apríli 2021 predpovedal, že kryptomena „dosiahne alebo dokonca prekoná“ novú historicky vysokú cenu do konca roka 2021. V novembri minulého roka sa zvýšila na takmer 70 000 dolárov.


Mnohým tu uniká skutočnosť o čom BTC vlastne je

Taky si myslím, že tohle je příležitost pro dlouhodobé investory nakoupit btc levně. Já teda btc nekupuji, ale kupuji těžaře, Konkrétně mám nejvíc v BTBT, kterým dlouhodobě věřím, i když teď padají hodně. Ale ten potenciál tam podle mě je.

To může být jen bezbozni přání ,aby tO tolik ten btc vyrostl.🤔

bitcoin ako ochrana pred inflaciou je podla mna iluzia. Inflacia v USA na rekorde a den na to BTC pada 20%... Zase ak sa veci otocia bude aj bitcoin raketovo rast. Ale ci to bude stvrty kvartal je otazka na vestecku gulu...

Čo je to ten Bitcoin, už to niekto držal v rukách, okrem špekulantov? Ja kupujem zlato a ešte som o toľko peňazí nikdy neprišiel ako mnohí ľudia v súčastnosti. Ešte veríte BTC? Toľko, akože, IQ manažérov a nevedia, že kupujú sny druhých.

Já teda nejedu Bitcoin zatím, ale jedu bitcoin minery, tak doufám, že to přinese taky své pozice. Nejvíc mám v Bit digital, přijdou mi dost podhodncení.

6/7 se má SEC vyjádřit ohledně žádosti o převodu Greyscale na ETF. Pokud jim to znovu zamítnou tak vyhrožují žalobou na kterou si najali bývalého generálního prokuratura;)

takých predpovedí máš veľa... ale zase je zaujimave, že tie 2 mu celkom vyšli

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview