Metaverse a luxusná architektúra? Do týchto dvoch projektov sa vyplatí investovať!

Ak ste vždy túžili po honosnom sídle, no bez všetkých dlhých prechádzok z apartmánu k bazénu, možno budete mať šťastie aj vďaka novej spolupráci medzi metaverse projektom a architektonickým štúdiom z Hamburgu.

 

Blockchainový metaverse projekt  Sandbox ( SAND-USD ) premosťuje priepasť medzi výtvarným umením, nehnuteľnosťami a virtuálnou sférou. Nové partnerstvo spoločnosti zvyšuje náskok pre investície do digitálnych nehnuteľností; Fanúšikovia Sandboxu dúfajú, že to môže viesť aj k nárastu hodnoty kryptomeny SAND.

Sandbox je momentálne jedným z najväčších hráčov metaverse kryptomien . SAND, 36. najväčšia mena podľa trhovej kapitalizácie, poháňa virtuálnu ekonomiku, ktorá konkuruje partnerskej sieti Decentraland ( MANA-USD ) a dokonca aj Meta Platformy (NASDAQ: FB ) podporovanej Horizon Worlds.

Pre platformu Sandbox to však nevyzerá vôbec zle aj keď situácia v krypto trhu je momentálne neistá. V skutočnosti sa zdá, že je to len začiatok. Sieť v poslednej dobe dupla na plyn, pričom do predaja virtuálnych nehnuteľností platformy sa hromadí stále viac investorov. Plánuje tiež ďalšie zvyšovanie trendu v oblasti nehnuteľností, spárovanie s novou luxusnou firmou zaoberajúcou sa virtuálnou architektúrou na nových nehnuteľnostiach.

SAND a partnerstvo so Shift/Space

Tweet od tímu Sandbox dnes ukazuje, že platforma pokračuje v presadzovaní trendu v oblasti nehnuteľností, pokiaľ investori horlivo skupujú digitálny majetok. Partnerstvo s virtuálnou architektonickou firmou s názvom  Shift/Space je príťažlivé pre rafinovanejšie publikum. Investori dúfajú, že nová spolupráca môže pomôcť posilniť kryptomenu SAND. 

Ich cieľom je priniesť súčasnú a jedinečnú architektúru do metaverza The Sandbox. S uvedením prvej rezidencie z projektu Aurora, Shift/Space® oficiálne spustia svoje nové štúdio na webe a v reálnom svete, plánujú, vytvárajú a navrhujú avantgardné budovy. Celkovo bude uvoľnených 9 rezidencií s vlastnými aktívami a súčasnou architektúrou.

Prvý Mansion sa bude dražiť na OpenSea 24. februára o 15:00 UTC. Ten, kto ponúkne najvyššiu ponuku, sa stane vlastníkom balíka pozostávajúceho z jedinečného kúska POZEMKU, samotnej starostlivo navrhnutej budovy, ako aj nespočetných aktív na mieru, ako sú architektonické stavebné prvky, dizajnový nábytok a mnoho ďalších rekvizít.

Je to v súčasnosti ešte ťažko predstaviteľné, ale všetko nasvädčuje trendu metaverse, pripájajú sa k tomu veľké spoločnosti so záujmom byť súčasťou tohto "nového sveta" a preto ak ešte nevlastníte kryptomenu SAND určite by som nad tým pouvažoval.

DISCLAYMER: Toto nie je investičná rada.

Zdroj: Medium.com, Investorplace.com


Buď první kdo přidá komentář!
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview