Hľadáte dlhdobú investíciu s potenciálom 500-1000%?

Vlastniť a nakupovať akcie posledný rok nebolo jednoduché, či už pre retailových investorov alebo pre veľké investičné skupiny. Je známe, že retail má tendenciu vzdať sa akcií, ktoré držia v strate. Čo však z dlhodobého hľadiska môže byť veľká chyba pretože mnoho akcií má veľký potenciál a čaká ich veľkolepý návrat, ako sa očakáva u tejto spoločnosti.

Uprostred obáv z inflácie a rastúcich úrokových sadzieb sa mnohé takéto akcie prepadli, čo však ale nemusí byť dôvod na predaj. Udržať kurz so spoločnosťami zaoberajúcimi sa biologickými vedami môže byť obzvlášť ťažké pre investorov. Je to preto, že často trvá mnoho rokov, kým sa vedecké objavy takýchto firiem premietnu do veľkých finančných ziskov. Z dôvodov, ktoré popíšem nižšie, je dosť pravdepodobné, že akcie BNGO budú jedným z mien, ktoré (v konečnom dôsledku) vyčaria úsmev na perách investorov.

Bionano môže zachrániť mnoho obetí rakoviny

Trh nedokázal pochopiť potenciálne obrovské dôsledky  tlačovej správy z 26. januára, ktorú spoločnosť vydala. V tomto vydaní Bionano uviedol, že jeho systém Saphyr bol účinnejší pri identifikácii nových variantov v nádoroch rakoviny krvi ako štandardné metódy.

Napríklad panel s 523 génmi, ktorý vyvinula spoločnosť Illumina (NASDAQ: ILMN ), našiel 14 variantov  , ktoré môžu ochorenie ovplyvniť. Panel Illumina možno použiť aj na poskytovanie efektívnejšej, cielenejšej liečby pre pacientov s AML, citovala publikácia výskumníkov štúdie.

Inými slovami, varianty identifikované panelom Illumina a Bionano's Saphyr by potenciálne mohli umožniť skoršiu diagnostiku a účinnejšiu liečbu AML, čím by sa zachránili stovky tisíc životov. Podľa vlády USA „leukémia predstavovala približne 3,4 % všetkých nových prípadov rakoviny a 3,8 % všetkých úmrtí na rakovinu v roku 2020“.

Liečby, ktoré úspešne bojujú proti rakovine, vo všeobecnosti vytvárajú veľké sumy príjmov.

Potenciál BNGO Stock

Schopnosť Saphyru nájsť viac variantov DNA ako existujúce nástroje by mala zo zariadenia urobiť dôležitý nástroj v boji proti rakovine. Zdá sa, že tento vývoj je pripravený umožniť akciám BNGO vzrásť aspoň o 500 % – 1 000 % v dlhodobom horizonte.

Je jasné, že to je beh na dlhé trate a hlavne v sektore ako je pharma business, kde výskum trvá dlho. Avšak pokiaľ ste dlhodobý investor a láka vás investícia do pharma, toto môže byť zaujímavá príležitosť, pretože rakovina je globálny problém a ak sa to BioNano podarí bude to mať veľký dopad na hodnotu akcií.

DISCLAYMER: Toto nieje investičná rada, len pohľad retailového investora.

Zdroj: Investorplace.com


To vypadá zaujímavo, avšak rakovinou sa zaoberajú stovky firiem...

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview