2 fakty, ktoré potvrdzujú Japonskú silnú vieru v krypto

Tu je to, čo sa nedávno stalo v krajine vychádzajúceho krypto slnka, obidva dôvody potvrdzujú, že Japonsko chce byť crypto-friendly.

 

Keďže japonská krypto scéna vysiela čoraz viac známok adopcie a investícií, líder blockchainového biznisu vyzýva na reformu daňových zákonov v oblasti kryptomien.

  • Japonský gigant v oblasti hier, zábavy a hračiek Bandai Namco oznámil, že investuje 130 miliónov USD do nových operácií metaverse, keďže sa stane najnovšou megaspoločnosťou v, ktorá smeruje k virtuálnym svetom. CoinPost oznámil, že spoločnosť urobila z vývoja metaverse „strednodobú“ „prioritnú stratégiu“ a využije množstvo svojich intelektuálnych vlastností. Firma vznikla spojením spoločností Bandai a Namco, dvoch najväčších japonských arkádových a konzolových herných gigantov. Firma vlastní množstvo multimiliónových herných franšíz, vrátane Tekken, Pac-man, Naruto, Gundo, Soulcalibur aTemné duše .
  • Jedna z najväčších japonských krypto búrz, BitBank , oznámila, že spúšťa riešenie Bitcoin (BTC) Lightning Network . V blogovom príspevku firma uviedla, že jej riešenie, aplikácia s názvom NLoop, bola vytvorená s cieľom umožniť zákazníkom BitBank uskutočňovať vklady a výbery bitcoinov Lightning Network na burze – uľahčujúce prevody BTC a malé alebo mikroplatby. Významný vývojár BitBank uviedol, že „veľa subjektov, ktoré sa v súčasnosti nazývajú „kryptoburzy“, sa čoskoro stanú poskytovateľmi služieb Lightning (LSP)“ – a budú musieť využívať riešenia poskytujúce likviditu, ako sú jeho vlastné.
  • Nastal čas na reformu japonských krypto daňových zákonov, uviedol vedúci blockchainového biznisu. Komentáre prišli od Sota Watanabeho, generálneho riaditeľa Stake Technologies , vývojára verejnej blockchainovej siete Astar. Generálny riaditeľ v príspevku napísal , že existujúce zákony, ktoré bránia držiteľom kryptomien platiť dane v čomkoľvek inom ako fiat JPY, sa nehodia do éry Web3 – a poznamenal, že táto situácia núti japonské talenty do zahraničia. Tvrdil, že ak to vláda myslí s podporou podnikania súvisiaceho s Web3 vážne, mala by aspoň vytvoriť špeciálne zóny Web3 bez regulácií. Zdielal to poslanec vládnucej Liberálnodemokratickej strany Masanobu OguraWatanabeho príspevok na Twitteri a názor, že Japonsko musí urobiť to, čo je potrebné, aby „zabránilo odlivu podnikateľov a technických expertov Web3“.

Japonsko sa považuje za progresívnu krajinu v oblasti technológií a je to určite bullish, že práve táto krajina usilovne pracuje na adaptácií krypto priemyslu.

Zdroj: Cryptonews.com


Tak už konečne aj iná správa ako ban Číny

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview