Podľa analytikov môže táto akcia spraviť 120% a ešte viac

Táto spoločnosť vykazuje veľmi dobré výsledky a COVID-19 im zahral do kariet, nakoľko ľudia boli zavretí doma a to ich nútilo nakupovať produkty z tejto platformy. Ja sám som niekoľko krát pozeral produkty a príde mi to ako taký špecializovaný a luxusnejší Amazon.

Zdroj: Domestika.org

Akcie Etsy $ETSY+0.4%  sú posledné dni v zelených číslach po tom, čo spoločnosť oznámila zisk za štvrtý štvrťrok. Platforma elektronického obchodu rozdrvila očakávania zisku na akciu (EPS) na úrovni 79 centov, pričom vykázala 1,11 dolára. Okrem toho tržby dosiahli 717 miliónov dolárov, čo bolo nad očakávaniami analytikov vo výške 685 miliónov dolárov. 

3 analytici zvažujú predpovede cien akcií $ETSY+0.4%

  • Needham má cieľovú cenu 325 dolárov . Analytička Anna Andreeva si vybrala Etsy ako svoj „Top výber pre rok 2022“. Andreeva verí, že Etsy bude schopná udržať dvojciferný rast GMS v „dohľadnej budúcnosti“. Okrem toho analytik verí, že nedávny pokles z maxím a viacnásobnej kompresie akcií ETSY je atraktívnym vstupným bodom.
  • UBS má cenový cieľ 215 USD . Analytik Kunal Madhukar má hodnotenie „predať“ a uvádza niekoľko dôvodov. Po prvé, Etsy pôsobí na „medzernom“ celkovom adresovateľnom trhu (TAM), na ktorom má už 10 % podiel na trhu. Zatiaľ čo spoločnosť dokázala využiť dynamiku Covidu, analytik poznamenáva, že „aktívny rast kupujúcich sa zastavil“. Toto spomalenie aktívneho rastu kupujúcich by mohlo potenciálne zaručiť viacnásobnú kompresiu.
  • Nakoniec, KeyBanc má cenový cieľ 200 dolárov za akcie ETSY. Analytik Edward Yruma verí, že akvizícia spoločnosti Depop Etsy jej umožní zvýšiť jej TAM. Okrem toho bola Yruma ohromená výsledkami za 4. štvrťrok a dodala, že Etsy plánuje zvýšiť svoju základnú mieru príjmu z 5 % na 6,5 ​​% do apríla. Analytik sa nakoniec domnieva, že „vyššia frekvencia nákupov je kľúčom k podpore dlhodobého rastu“.

ETSY už ako som spomínal v úvode je pre mňa zaujímavá platforma, pretože sa špecializuje skôr na také rustikálne, drevené veci, taktiež na luxusnejší tovar. Ja sám som pozeral napríklad epoxidové stoly a je to tam ozaj zaujímavé. Myslím si, že o veci tohto typu bude čoraz väčší záujem pretože ľudia si budú viac uvedomovať ich hodnotu a preto si aj myslím, že to môže byť dobrá alternatíva aj do dlhodobej investície. Ale neberte to ako investičnú radu, spravte si vlastný názor :)

Zdroj: Investorplace.com


Možno aj viac než 120

Zaujimavy koncept, ozaj ten covid niektorym sektorom dost pomohol

Timeline Tracker Overview