Ukrajinská kryptomena zažíva BOOM, analytici očakávajú vysoký rast

Tento týždeň sa všetky oči opäť upierajú na pokračujúci konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou. Pre krypto investorov sa to ukázalo ako býčí katalyzátor z viacerých dôvodov. Oči investorov sa upriamili na kryptomenu, ktorá rastie viac ako ostatné a klope na dvere prvej 50-ky najlepších coinov.

Zdroj: Exodus.com

Medzi sledovanými kryptomenami je dnes Waves $WAVESUSD-4.8%, pričom investori majú zvýšený záujem o predpovede cien Waves.

Tento záujem prichádza najmä vďaka zakladateľovi tohto projektu. Sasha Ivanov je vedec ukrajinského pôvodu, ktorý vytvoril vysoko škálovateľný protokol, ktorý mnohí investori považujú za býčie pre jeho vlastné zásluhy. Ivanovove väzby na Ukrajinu však poskytli kryptoinvestorom veľmi jednoduchý dôvod, prečo investovať do tejto platformy: Je pod vedením Ukrajiny. Niektorí to môžu brať ako podporu, niektorí ako špekuláciu ale výsledok je taký, že kryptomena krásne rastie.

Waves v súčasnosti spúšťa svoju platformu novej generácie, ktorá bude využívať celý rad vylepšení infraštruktúry. Patria sem rôzne funkcie decentralizovaného financovania, možnosť zriadenia decentralizovanej autonómnej organizácie (DAO) a trhoviská NFT a ďalšie projekty. Pre používateľov a investorov je Waves perspektívny projekt. 

Včerajší nárast ceny tokenov WAVES o viac ako 40 % spôsobil, že táto kryptomena klope na dvere 50 najlepších tokenov podľa trhovej kapitalizácie. Poďme sa ponoriť do toho, kam by podľa expertov mohla táto kryptomena smerovať odtiaľto.

Zdroj: Coinmarketcap.com

Predpovede ceny $WAVESUSD-4.8% 

Pre kontext, WAVES sa v čase písania sa cena tokenu pohybuje okolo 17,60 USD.

  • Wallet Investor poskytuje pre WAVES jednoročné a päťročné cenové ciele vo výške 24,08 USD a 71,72 USD.
  • Podobne DigitalCoinPrice rozširuje jednoročné, trojročné a päťročné cenové ciele WAVES na 27,59 USD, 36,48 USD a 36,20 USD.
  • Nakoniec, CoinQuora poskytuje pre WAVES krátkodobý cieľový cenový rozsah od 8,18 do 40 dolárov. 

Mňa osobne zaujímalo prečo ten Waves tak rastie doteraz som nevedel kto za tým projektom stojí popravde. Môže to byť pekný obchod pretože vidíme rôzne donations pre Ukrajinu a neistota nahráva kryptu ako možnosti presunu peňazí. Tento projekt je určite zaujímavý aj bez týchto informácií a hlavne má dlhú históriu, čiže nie je to SCAM. Ale neberte to ako investičnú radu, skôr ako názor. Pri písaní tohto článku som čerpal z portálu Investorplace.com


Niekde sa píše, že to je Rus a niekde Ukrajinec, možno preto tak rastie :D

Všimol som si, že voláko moc rastie nevedel som kto je za tým...

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview