20% ročné zhodnotenie a k tomu analytici predpovedajú 460% nárast tejto kryptomeny

Jedným z najzaujímavejších krypto projektov, ktorý si v poslednej dobe získava pozornosť investorov. Dnes investori hľadajú odborné predpovede ceny tohto projektu, pretože tento token v inak červené dni v kryptosvete raketovo stúpa. Tento projekt je založený na blockchaine Terra $LUNAUSD+2.0%, čo mu určite pridáva na atraktivite, pretože LUNE sa posledný rok raketovo darí.

                                                  Blockchain, zdroj: Canva

O aký projekt sa teda jedná? Odpoveď je Anchor Protocol $ANC

Veľká časť tohto rally údajne pochádza z expozície stablecoinov Anchor. Ako decentralizovaný peňažný trh založený na  blockchaine Terra $LUNAUSD+2.0%má Anchor prospech zo záujmu o stablecoiny Terra - UST. Anchor poskytuje mechanizmus pre tých, ktorí sú držiteľmi UST, aby získali veľmi vysoký ročný percentuálny výnos (APY). S APY vo výške 20% práve teraz mnohí investori jednoducho chcú držať UST a zarobiť rozdiel. V prípade stablecoinu, ktorý by mal dlhodobo držať svoju fixáciu na úrovni 1 USD za token, sa to môže zdať ako peniaze zadarmo.

Zdroj: Coinmarketcap

Čo robi Anchor Protocol jedinečným?

Anchor používa proces likvidácie na zabezpečenie ochrany istiny vkladateľov. Vklady sú bezpečné, pokiaľ sú nimi zabezpečené záväzky nadmerne zabezpečené.

Cieľom protokolu o likvidácii Anchor je udržať vklady v bezpečí splatením dlhov, ktorým hrozí, že nesplnia požiadavky na zabezpečenie.

Kvôli značnej cenovej volatilite nemusia byť krypto aktíva najlepšou voľbou pre zákazníkov, ktorí hľadajú pasívny príjem s nízkym rizikom. S peňažnými trhmi Terra stablecoin poskytuje Anchor riešenie. Vkladatelia stablecoinov Terra dostanú na oplátku stablecoiny, čím sa vyhnú výraznej volatilite iných krypto aktív. Metóda stability úrokovej sadzby vkladov spoločnosti Anchor poskytuje dodatočnú ochranu proti volatilite tým, že zabezpečuje konzistentné výnosy.

Predpovede cien Anchor Protocol

Na porovnanie, ANC sa v čase písania pohybuje v cenovej relácii okolo 4,7 USD za token.

  • Predpovede PricePrediction by mohli mať hodnotu ANC 6,77 USD v roku 2022, 10,23 USD v roku 2023 a 21,19 USD v roku 2025.
  • InvestingCube naznačuje, že úroveň 5 USD je ďalšou úrovňou, na ktorú si treba v blízkej budúcnosti dávať pozor.
  • DigitalCoinPrice má priemerné cenové ciele 5,84 USD v roku 2022, 6,78 USD v roku 2023 a 8,83 USD v roku 2025.

Tento projekt je zaujímavý, že nebolo o ňom moc počuť a už sa dostal do prvej stovky a je niekde na 70 mieste, čo je zaujímavé. Úspech mu určite zabezpečuje kooperácia s LUNA a prepojenie so stablecoinami, o ktoré je aktuálnych neistých časoch veľký záujem už bez toho APY. Samého ma to APY prekvapilo, pretože 20% je ozaj dosť, v podstate zadarmo. Čiže pre investorov, čo nechcú moc riskovať a chrániť sa proti inflácií to môže byť dosť zaujímavá príležitosť. Samozrejme neberte to ako investičnú radu, len analýzu projektu. Pri písaní tohto článku som čerpal z Coinmarketcap a Investorplace.


pekný rast za posledný mesiac

20% APY na stablecoine?

Takzvaná win win analyza :D

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview