7 najlepších startupov, ktoré si môžete kúpiť ešte v počiatočnej fáže pomocou tejto skvelej platformy

Každý investor si medzi týmito startupmi nájde to svoje - od podrobných športových správ až po prenájom detskej výbavy sú tieto startupy zaujímavými investičnými nápadmi, ktoré si nemôžete nechať újsť. Investovanie do startupov môže byť riskantné, ale dokáže priniesť investorom vysoké zhodnotenie, pretože investujú do projektov v počiatočnej fáže. Ste typ investora, ktorý sa nebojí kúsku rizika? Tak tento článok je práve pre vás.

            Perspektívne startupy dokážu priniesť vysoké zhodnotenie investície

Investícia do ďalšej veľkej veci tým, že sa stanete prvým investorom vizionárskych spoločností, sa javí ako zaujímavý nápad. Je to tiež veľmi riskantné, keďže investovanie do startupov nie je vhodné pre každého investora; určite nie pre tých, ktorí sa vyhýbajú riziku. SeedInvest ponúka prístup k mnohým startupom, do ktorých možno investovať, a poskytuje nástroje na to, ako sa naučiť investovať a stať sa členom komunity viac ako 620 000 investorov. SeedInvest používa proces due diligence na výber startupov uvedených na svojej webovej stránke. Zároveň však uvádza, že neexistuje žiadna záruka úspechu alebo budúcich výsledkov. Toto je pravda o investovaní do rizikových aktív. 

Tu je vybraných 7 najzaujímavejších startupov na SeedInvest:

  • Sports News Corp je platforma digitálnych médií a materská spoločnosť BasketballNews.com. Digitálna platforma má známych tvorcov, ako je James Posey, a významných hostí, ako sú Steph Curry a Shaquille O'Neal. Okrem toho má veľmi veľkú a aktívnu komunitu sociálnych médií s viac ako 1,1 milióna sledovateľov na sociálnych sieťach a viac ako 2,7 milióna zobrazení kanálov YouTube a stiahnutí podcastov. Cieľom je stať sa autoritatívnou webovou stránkou v športových médiách so zameraním na jednotlivé trhy, ako sú NBA a NFL.
  • Click je kanabisový ústny sprej od VB Brands , ktorého cieľom je dostať sa na národné aj globálne trhy. Je CLICK budúcnosťou kanabisu? Podľa firmy je odpoveď áno, keďže spotrebitelia hľadajú kanabisové produkty vhodné pre rušný životný štýl. Tento ústny sprej je high-tech produkt. Disponuje technológiou na dodávanie aktívnych zložiek, mechanizmom riadeného dávkovania, ktorý bude pôsobiť rýchlo v priebehu 10 až 15 minút, a navyše unikátnym dizajnom fľaštičky, na ktorý sa čaká patent.
  • Hale Therapeutics Fajčenie je zdraviu nebezpečné a môže viesť aj k smrti. Napriek tomu je pre mnohých ľudí ťažké prestať s nikotínom. Hale Therapeutics má riešenie, ktoré to môže zmeniť, pretože vyvinulo medicínsky vaporizér a mobilnú aplikáciu, ktorá pomáha ľuďom ľahšie prestať fajčiť. Hale System je dizajnovo patentovaný medicínsky vaporizér s dvoma kapsulami, ktorý sa kombinuje s mobilnou aplikáciou a pomáha fajčiarom postupne znižovať príjem nikotínu. Jeho cieľom je riešiť psychické problémy závislosti.
  • Drink Monday je o kvalitných kokteilových zážitkoch, ktoré sú bez alkoholu. Keďže spoločenské pitie je bežné, pomáha vám to stále sa zúčastňovať na pití koktailov bez toho, aby ste museli požívať alkohol, čím sa úplne vyhnete nepríjemnému ránu. potrebiteľské preferencie sa rýchlo menia a objavujú sa nové trendy, ako napríklad nealkoholický priemysel. V ponuke je množstvo nealkoholických nápojov, vrátane Monday Gin a Monday Whisky, ktoré sú zamerané na špecifické publikum.
  • Cloud Dentistry má za cieľ stať sa referenčným trhom pre zubných profesionálov. Zubné ambulancie môžu nájsť personál vyhľadávaním overených odborníkov. Môžu posielať správy v aplikácii zubným odborníkom a rezervovať si ich na požiadanie. Profesionáli si môžu vybrať svoje sadzby, do akej vzdialenosti chcú cestovať a prijímať pracovné úlohy. Je to win-win situácia pre obe strany.
  • Baby Quip Byť rodičom a mať malé deti je ťažká práca. A čo cestovanie, keď máte malé deti? Je potrebné si priniesť množstvo potrebných vecí a cestovanie môže byť únavnou úlohou. BabyQuip vám pomôže vychutnať si cieľ a cestu tým, že vám požičia všetko vybavenie, ktoré vaše deti potrebujú. Či už potrebujete postieľky, autosedačky alebo kočíky, môžete ich nájsť a požičať pomocou BabyQuip. Trh, ktorý firma oslovuje, je veľký, keďže sa odhaduje, že v USA aj v Kanade je 10 miliónov rodín s malými deťmi.
  • Rellevate je platforma digitálneho bankovníctva, ktorá rieši problém finančnej neistoty. V USA žilo na konci roku 2021 61 % populácie od výplaty k výplate. Čo je dosť veľký problém ešte aj v akutálnej situácií. Digitálna platforma Rellevate nemá žiadne mesačné poplatky, žiadne kreditné kontroly a minimálne zostatky a žiadne poplatky za prečerpanie. Dodáva sa s debetnou kartou Visa $V+0.4%, ktorá má funkciu platenia každý deň. Zamestnanci získavajú výhodu finančného blahobytu, vďaka čomu sú ich životy menej stresujúce. Na druhej strane, spokojní zamestnanci môžu byť prínosom aj pre zamestnávateľa. Môžete investovať do Rellevate na SeedInvest za minimálnu investíciu od 998 $.

Vypísali sme si zoznam ozaj zaujímavých spoločností, mne príde veľmi zaujímave Baby Quip, Rellevate, Click a Cloud Dentistry. Samozrejme spravte si vlastný názor a nevnímajte to ako investičnú radu ale v prípade investovania si spravte ešte podrobnejšiu rešerš, toto malo mať len informatívny charakter. Ale myslím si, že sú tu ozaj zaujímavé projekty. Pri písaní tohto článku som čerpal z Investorplace.com Ktorý zaujal vás?


To s tými zubarmi vyzera ozaj dobre zdieľať si ich pomedzi

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview