Na tento krypto projekt upriamte svoju pozornosť, bude to totiž veľký hráč

Tento projekt podľa môjho názoru vôbec nedostáva takú pozornosť investorov, akú si zaslúži, odráža sa to aj na jeho cene. Tento projekt nespravil 100X a pritom má odosť väčší potenciál, ako projekty, ktoré 100X urobili. Čo musím podotknúť, že robia pre krypto priemysel veľkú robotu a osvetu a dovolím si tvrdiť, že sa snažia a investujú najviac peňazí do pretlačenia kryptomien k širšiemu publiku používateľov cez rôzne globálne partnerstvá. Podľa mňa spravíte veľkú chybu, ak si tento projekt minimálne nenaštudujete.

Tento projekt, je tu už od 2016 a aj tak mu veľa investorov nevenuje pozornosť.

O aký projekt sa teda jedná?

Od podpísania zmluvy s Formulou 1 v hodnote 100 miliónov dolárov až po prevzatie titulného sponzorstva slávneho bývalého Staples Center v hodnote 700 miliónov dolárov, Cronos $CROUSD-0.4%mení hru na to, ako prilákať mainstream na nový produkt alebo jedinečný priestor. akým su kryptomeny. Cronos, token Crypto.com, bol vytvorený s cieľom urýchliť globálne prijatie kryptomien zjednodušením prístupu a užitočnosti a zlepšením bezpečnosti kryptomenového priestoru, aby sa zabezpečilo, že ľudia budú mať absolútnu kontrolu nad svojou identitou, údajmi a peniazmi. Spoločnosť bola založená v júni 2016 ako Monako a po kúpe tohto názvu domény v roku 2018 bola premenovaná na Crypto.com. Rýchlo sa pustila do agresívnych kampaní, aby naplnila svoje poslanie: „urýchliť svetový prechod na kryptomenu“ a musíme všetci zhodnotiť, že sa im to darí. 

Aby sme zhrnuli jedinečnosť Cronos a dôvod, prečo ho možno budete musieť pridať do svojho portfólia, jednoduchou vetou, je to ako Binance – popredná svetová platforma na výmenu kryptomien – a ešte oveľa viac. Jeho najväčšia atrakcia však pochádza zo série odvážnych krokov, vďaka ktorým vyzerá skôr ako tradičná finančná spoločnosť.

Zdroj: Coinmarketcap.com

Cronos ako finančná spoločnosť

Na rozdiel od iných spoločností zaoberajúcich sa kryptomenami sa Cronos etabluje ako skutočná finančná spoločnosť so špičkovou bezpečnosťou na kľúčových trhoch, ako sú Spojené štáty americké, Singapur a ďalšie.

Spoločnosti zaoberajúce sa kryptomenami sú zvyčajne charakterizované špekulatívnym obchodovaním, ktoré ľudia mimo kryptomenového priestoru vo všeobecnosti považujú za hazard.i Crypto.com sa na druhej strane posunul od špekulatívneho obchodovania bližšie k riadnej finančnej spoločnosti, čím odstránil prekážky prístupu a stimuloval svoje programy na podporu prijatia.

Crypto.com to všetko urobil tým, že používateľom poskytol niekoľko možností, ako investovať a zarobiť peniaze v priestore kryptomien bez špekulatívneho obchodovania. Používatelia môžu napríklad zarobiť až 14,5 % zo svojho vkladu v rámci programu Crypto Earn a užiť si až 8 % zľavu na všetky výdavky uskutočnené kartou Crypto.com od spoločnosti Visa $V+0.4%. Aby bola zaistená bezpečnosť aktív, Crypto.com rozšírilo svoje poistné krytie na 750 miliónov USD, čo je jedno z najväčších poistných krytí v tomto odvetví, aj nedávny hack vyriešili v priebehu hodín a vyplatili poškodených. 

Funkcionalita

Je zrejmé, že toto všetko nebude fungovať bez úžitkovej a zvukovej techniky. Crypto.com sa zameriava na štyri kľúčové riešenia: platby, obchodovanie, finančné služby a metaverse.

Na aktualizáciu tohto všetkého pomocou zvukovej a užívateľsky prívetivej technológie spoločnosť vyvinula mobilné aplikácie , ktoré ľuďom umožňujú nakupovať a predávať kryptomeny a nezameniteľné tokeny (NFT) za skutočnú cenu. Spustila službu Crypto.com Pay, aby zaistila, že podniky môžu prijímať a uskutočňovať platby v kryptomenách.

Na pokročilejšej strane prevádzkuje platformu výmeny, ktorá ponúka ochotným obchodníkom 10-násobný pákový efekt . Postavila tiež vlastnú peňaženku Decentralized Finance (Defi), ktorá ľuďom dáva kontrolu nad ich aktívami v kryptomenách a tiež im umožňuje zarábať úroky z protokolov Defi.

Ikonická značka

Je dôležité poznamenať, že toto všetko nebude fungovať bez dopytu po produktoch Crypto.com. Strategické partnerstvo a sponzorstvo spoločnosti sa preto uzatvára na ikonických miestach, ako je Crypto.com Arena a futbalová liga Serie A, Ultimate Fighting Championship (UFC), futbalový tím Paris Saint-Germain FC vo Francúzsku, Philadelphia 76ers, Montreal Canadiens a mnohí ďalší pomáhajú vytvárať ikonické vnímanie svojej značky. To pomôže ešte viac rozšíriť jeho používateľskú základňu.

Napríklad Total Value Locked (TVL), celková hodnota kryptografických aktív uložených v protokole Defi na úrok, v poole Crypto.com teraz predstavuje 2,61 miliardy dolárov, čo z neho robí deviate miesto len niekoľko mesiacov po oznámení svojho reťazca Crypto.com. v novembri 2021. V súčasnosti má 10 miliónov používateľov a stále rastie. Spoločnosť tiež vyčlenila 100 miliónov dolárov na sponzorovanie projektov vo svojom reťazci. Zvýši sa tým účasť a ešte rýchlejšie sa rozrastie komunita.

Za mňa môžem povedať, že tento projekt mám vo warchliste asi 4 mesiace. Je to veľmi zaujímavý projekt, kde môžete čerpať benefity z platieb ich kartou, príklad 2-8% cashback za platby ich kartou, čo je extrémne zaujímavé. Taktiež ponúkajú veľmi atraktívny staking napríklad doláru myslím, že až 12% ročne, čo je krásne ochránenie proti inflácií. Za mňa tento projekt jasná voľba, ale neberte to ako investičnú radu. Pri písaní tohto článku som čerpal z Investorplace.com


Za mě to jak to Crypto.com rozjelo a provazalo je topovka

Ta ich platobná karta a cash backy top

Veľmi dobrý projekt hlavny sponzor ufc

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview