VeChain tento týždeň narástol o 50% a analytici dávajú raketové predikcie, ktoré potešia každého investora

VeChain $VETUSD+0.7% posledné dni krásne rastie a odborníci sú nadšení z dlhodobého výhľadu tejto kryptomeny. Tri webové stránky, ktoré ponúkajú predpovede cien, sú optimistické z hľadiska výhľadu tejto kryptomeny a určite potešia hodlerov alebo presvedčia nových investorov.

Určite by ste mali zvážiť investíciu do tejto kryptomeny.

Čo je kryptomena $VETUSD+0.7%

Dôležité je, že VET je minca spojená s VeChain, s protokolom prvej vrstvy pre inteligentné zmluvy. Podporuje VeChainTho , verejný blockchain, o ktorom dúfa, že bude inšpirovať podniky, aby hromadne prijali technológiu blockchain. VeChain hovorí, že jej klienti môžu túto technológiu použiť na riešenie skutočných problémov, napríklad v zdravotníctve a logistike. VET je jednou z mincí spojených s týmto blockchainom. Je to uchovávateľ hodnoty a spôsob, akým môžu používatelia spravovať transakcie.

Zdroj: Coinmarketcap.com

Predikcie $VETUSD+0.7%

  • DigitalCoinPrice verí, že cena VeChainu by mohla vyskočiť na 12 centov v roku 2023 a 15 centov v roku 2025. Podľa webovej stránky hodnota kryptomeny za posledný týždeň vyletela takmer o 50 %.
  • Gov Capital, ktorý tvrdí, že na vytváranie svojich predpovedí používa hlboké učenie, formu umelej inteligencie, vypočítal, že hodnota VeChain môže dosiahnuť 18,5 centov za jeden rok a 98,3 centov za päť rokov.
  • Nakoniec, web Wallet Investor, ktorý považuje VeChain za dobrú investíciu v priebehu budúceho roka, predpovedá, že hodnota kryptomeny sa môže vyšplhať na 9,6 centov za jeden rok a 16,6 centov za päť rokov.

Mňa osobne tieto predikcie veľmi potešili, pretože vlastním VET a verím tomuto projektu a páči sa mi ich model, taktiež je určite bullish, že za tým stojí Ázia a reálne ako jeden z mála projektov má uplatnenie v reálnej ekonomike a supply chain-e. Ale neberte to ako investičnú radu, len ako zhodnotenie projektu a predpovede ceny, rozhodnutie spravte na základe vlastnej rešerše. Pri písaní tohto článku som čerpal z Investorplace.com


Ve Vechainu něco málo mám tak doufám, že to poletí :D

tohle nikdy nekončí dobře, ale pokud to někomu za to stojí, tak mít jen velmi malou pozici

Vlastním pár tisic coinov a som rád :)

Toto je určite zaujímavý projekt, ktorý treba mať vo watchliste

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview