Táto spoločnosť poráža štatistiky už roky a stále môže raketovo rásť

Odborníci očakávajú, že prepojená digitálna ekonomika porastie do roku 2028 o 25% a táto spoločnosť sa na tom môže krásne zviezť. Zameranie tejto spoločnosti na to, aby dobre slúžilo špecializovanému trhu, pomohlo jeho akciám rozdrviť trh a analytici očakávajú nadpriemerný rast aj naďalej.

Stále máte možnosť sa zviezť na nadpriemernej vlne tejto spoločnosti.

Táto prehliadaná akcia rozdrvila index S&P 500 a investorom vygenerovala zisky 443 % za 10 rokov. Svet prechádza masívnymi digitálnymi transformáciami v globálnom meradle a inteligentné zariadenia sa už neobmedzujú len na mobilné telefóny. V súčasnosti nájdete inteligentné televízory, chladničky a vozidlá, keďže internet vecí (IoT) spája viac zariadení ako kedykoľvek predtým.

Podľa štúdie spoločnosti Facts and Factors, ktorá sa zaoberá prieskumom trhu, sa očakáva, že globálny trh internetu vecí bude do roku 2028 rásť zloženým ročným tempom 24,5 %. Tento trh internetu vecí je miestom, kde špecialista na poistenie Assurant $AIZ+0.1% vidí príležitosť. Spoločnosť si vytvorila ziskové miesto tým, že ponúka poistenie pre digitálnu ekonomiku a rast, ktorý zaznamenáva, vzrušuje investorov a generuje zdrvujúce výnosy.

Ochrana digitálnej ekonomiky

Assurant je špecializovaná poisťovňa zameraná na prinášanie riešení pre prepojenú ekonomiku. Assurant ponúka špeciálne poistné krytie, ako sú predĺžené záruky, pre každodenné digitálne produkty, ako sú telefóny, spotrebiče a ochrana vozidiel. Poskytuje tiež krytie nehnuteľnostiam vo vlastníctve veriteľa, napríklad poistenie majiteľov domov a poistenie proti povodniam. Jej primárnym zdrojom peňazí je poistné vyberané z poistných zmlúv a záruk a z úrokov získaných z jej investícií. Obchodná činnosť spoločnosti Assurant sa vyvinula a prešla od predaja krytia zamestnaneckých výhod a životných poistiek pred potrebou. V posledných rokoch sa odklonil od týchto typov pokrytia, aby plne prijal svoju úlohu pri zabezpečovaní prepojenej ekonomiky, čo bol určite dobrý krok, ktorý sa odráža na ich výnosoch.

10 rokov vynikajúcej výkonnosti

Najpôsobivejšou vecou spoločnosti Assurant sú jej trhové výnosy za posledné desaťročie – čo je dôkazom spoločnosti a toho, ako dobre slúžila digitálnej ekonomike a profitovala z toho. 

Zdroj: Fool.com

Môžete vidieť, že spoločnost za posledných 10 rokov porazila $^GSPC+1.7% o celkom zaujímavé %.

Rast spoločnosti

Vedenie je optimistické, pokiaľ ide o budúci rast spoločnosti Assurant, keďže digitálny svet predstavuje obrovskú príležitosť. Jedným z jej hlavných produktov je ochrana mobilných zariadení a má sieť miest, kde si zákazníci môžu nechať svoje zariadenia opraviť alebo dokonca vymeniť zariadenia za najnovšie modely.

Vedenie vidí zadné vetry, ktoré by mohli posunúť tento biznis vyššie, vrátane rastúcich nákladov na mobilné zariadenia a rastúceho významu gadgetov v každodennom živote ľudí. Spoločnosť Assurant vykonala servis pre 26 miliónov mobilných zariadení a chráni ďalších 63 miliónov – ale v konečnom dôsledku prenasleduje trh s 300 miliónmi zákazníkov ochrany zariadení na celom svete, čo je dosť veľký trh pre ich prienik.

Taktiež predáva zmluvy o servise vozidiel. Vedenie sa domnieva, že rastúce náklady na autá by mohli viesť k tomu, že ľudia budú jazdiť na starších vozidlách dlhšie. V dôsledku toho by rozšírené zmluvy o servise vozidiel mohli nájsť väčší dopyt. 

Assurant je solídna spoločnosť, ktorá odviedla skvelú prácu na trhu. Napriek tomu, že obchodovanie s akciami vzrástlo o takmer 28 % za posledný rok, stále má pomer koncovej ceny k zisku veľmi atraktívny. Taktiež vyplácajú dividendu 1,5% - čo je určite pozitívum. Uvedomte si, že akcie Assurant sa v súčasnosti obchodujú na historických maximách. Ale vzhľadom na diskontné ocenenie a rast prepojenej ekonomiky je Assurant stále hodnotovou akciou, ktorá má dobrú pozíciu pre dlhodobý rast. Takže to nevnímajte ako investičnú radu, len ako analýzu spoločnosti retailovým investorom. Pri písaní tohto článku som čerpal z Fool.com


Ešte aj dividenda k tomu krasne

Ale % poráža riadne ten index dlhodobo

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview