Tesla má problém, táto spoločnosť jej vytvorí silnú konkurenciu

Áno, že vzniká Tesle $TSLA-2.1%konkurencia sa píše často, ale táto spoločnosť pracuje na EV už roky a spolupracovali s Volvom a v roku 2017 sa odčlenili, aby mohli smerovať automobilku svojou cestou. Aktuálne táto spoločnosť finishuje SPAC a dostáva sa do centra pozornosti investorov a teraz prichádza možnosť kúpiť ich akcie, ešte v počiatku.

Tesle vzniká konkurencia z dlhodobého hľadiska a vy môžete investovať v začiatkoch.

O akú spoločnosť teda ide?

Aj keď nejde o najlákavejšie vozidlo, hlavným predajným návrhom Polestaru je, že sa snaží vyrábať spoľahlivé autá bez toho, aby sa spoliehal na triky. Zatiaľ čo konkurenti využívajú „režimy hnacieho ústrojenstva“ a počítajú časy z 0-60 mph, manažment Polestar sa zameriava na výrobu spoľahlivého auta. Auto dokonca používa staromódny kľúč, ktorý musíte zadať a otočiť, aby ste naštartovali vozidlo. Teraz mi to pripadá veľmi staromódne, najmä v odvetví elektrických vozidiel.

Podľa hodnotenia vozidla Topgear: „Milujeme Polestar 2, pretože je pekný, kvalita vyhotovenia poskytne vodičom Audi PTSD a auto má skutočný zmysel pre zdravý rozum – že bolo navrhnuté tak, aby fungovalo hladko, nie aby ľudí ohromovalo. Aj keď nie všetci recenzenti milujú dizajn Polestar, väčšina oceňuje jeho praktickosť.

Polestar je dobrá alternatíva k Tesle

Polestar má oproti svojim konkurentom niekoľko výhod vďaka svojim obchodným vzťahom, a to je súčasťou príťažlivosti akcií GGPI. Napríklad spoločnosť je v spoločnom vlastníctve spoločnosti Volvo a jej materskej spoločnosti Geely. Geely má celoročný cieľ predaja pre rok 2022 na úrovni 1,65 milióna vozidiel. Prevažná väčšina týchto vozidiel sa predáva v Číne, ale spoločnosť sa snaží tlačiť aj na iné ázijské trhy.

Mám podozrenie, že Polestar nebude mať toľko problémov s výrobou ako mnohí jeho začínajúci rivali, ak budú mať podporu dvoch veľkých automobiliek. Pripomeňme, že dokonca aj Tesla musela prejsť niekoľkými veľmi bolestivými „rastúcimi bolesťami“, keď narastala. Polestar by bol schopný vyrobiť solídne postavené auto hneď od začiatku, spoliehajúc sa na výrobné schopnosti a odborné znalosti svojich materských spoločností.

Táto výrobná schopnosť je zrejmá z ceny Polestar 2. Jednomotorová verzia Polestaru sa bude predávať za 47 200 USD . Okrem toho, na rozdiel od Tesly, Polestar má nárok na federálny daňový kredit 7 500 USD. Vďaka tomu je Polestar výrazne lacnejší ako Tesla Model 3, ktorý začína na 48 190 dolároch a už nemá nárok na daňový bonus.

Polestar 2

Polestar sa určite pripravuje na to, aby bol uchádzačom v priestore elektrických vozidiel. Teraz, keď sa dohoda konečne uzavrie, môžete vidieť, že akcie GGPI začínajú tvoriť solídny základ. Je tu šanca, že GGPI by mohli vybuchnúť, keď sa obchod uzavrie. Či tak alebo onak, z dlhodobého hľadiska vidím, že Polestar sa ukazuje ako uchádzač v priestore EV. Toto je jedna spoločnosť EV, na ktorú treba upriamiť pozornosť. Pri písaní tohto článku som čerpal z Investorplace.com


$TSLA-2.1% nemá konkurenci. Bohužel pro pro všechny ostatní... 😂

Nemyslím, že by tímto $TSLA-2.1% byla v ohrožení

Starý klúčik :D no nekašlu sa stým idú inou formou jak ostatní

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview