Korekce na $BTCUSD-1.3%

Je to snad poprve, kdy pri poslednim rustu BTC od 30k se otevrela moznost pro otevreni dlouhých pozic pro ty, kteri si jiz mysleli, ze je vse ztraceno. ale stoji to opravdu za to? Jsou ETF jiz zapoctena? A co dubnový halving? A koneckoncu trend je jasny… stoji to za zvážení…


Takhle nad tím příliš neuvažuji, posílám si do něj z long therm hlediska.

Já BTC držím dlouhodobě a posílám tam pravidelně peníze a když se propadne, tak budu zase přikupovat.

Tomuhle opravdu nerozumim. Vim, ze to nelze moc porovnavat s nakupem akcii nebo jinych aktiv, ale vazne cekate nekdo na zasadni propady, abyste udelali nejake nakupy? Posilate penize na sporak jen kdyz vam tam rostou uroky? Kdyz si udelate pruzkum u nejake akcie, mate tam urcitou prumernou nakupku, tak uz pod ni pak nikdy nenakupujete?

Nehlede na to od 30k bylo nekolik 10% propadu, takze na tom aktualnim je vse uplne stejne jako kdybyste nakoupili uz pred schvalenim ETF, kdy se rikalo, ze je to uz zapocitane v cene;))

Kam timhle mirim? Pokud si myslite, ze pro Vas ma smysl nakupovat jen kdyz to udela dalsich 100%, tak je pak jedno jestli nakoupite za 70k ne?;)

Pokud chcete udelat dalsich x10 a cekate na navrat na 15-20k, tak Vam preji pevne nervy a trpelivost a pokud se to stane, tak jsem zvedavy za jakych okolnosti to bude a rekl bych, ze nebudou uplne priznive a vy to tam stejne nenakoupite.

Prvne si uvedomte jakou pro Vas ma BTC hodnotu a jestli ho budete drzet jen po ceste nahoru nebo jste schopni prekonat i pripadny 50% propad a nejlepe tam jeste nakupovat.

Partner

Jakou formou je nejlepší otevřít pozici v BTC dle tebe? Tohle téma jsem vždy obloukem odcházel a za mě, sám nevím jestli by mělo význam vstupovat při aktuálních hodnotách?

Timeline Tracker Overview