Analytik Bank of America predpovedá 72% nárast tejto spoločnosti!

Obnoviteľná energia, elektromobilita a ďalšie trendy, ktoré majú za účel menej zaťažovať našu planétu, sú určite trendy s veľkou budúcnosťou a to aj z investičného hľadiska. Pozitívny výhľad má aj Julien Dumoulin Smith, ktorý predikuje vysoký nárast tejto akcie!

 

Akcie Bloom Energy (NYSE: BE ) sú v pondelok v pohybe, keďže nová predpoveď ceny akcií prichádza od analytika Bank of America Juliena Dumoulina-Smitha.

Analytik Bank of America zvýšil svoj cenový cieľ pre akcie BE z 28 USD za akciu na 29 USD za akciu . Predstavuje to tiež potenciálny rast akcie o 72 %. Okrem toho je to nad konsenzuálnym odhadom analytikov 26,93 USD za akcie.

Táto nová predpoveď ceny pre akcie Bloom Energy prichádza aj s aktualizáciou. Dumoulin-Smith zvýšil status akcií z predchádzajúceho neutrálneho ratingu na nový rating so statusom BUY

Prečo teda presne analytik Bank of America zaujíma taký býčí postoj k akciám BE? V hre je niekoľko faktorov, o ktorých budú chcieť investori viacej vedieť.

Prvým sú najnovšie správy o výnosoch. Spoločnosť minulý týždeň prekonala odhady a to bolo prínosom pre akcie BE. Ďalej je to spoločnosť, ktorá odovzdáva inštaláciu svojich palivových článkov tretej strane. Napokon, ďalšie prebiehajúce snahy o úsporu nákladov by mali zlepšiť prevádzkovú maržu spoločnosti.

Cena akcie BE je od začiatku roka nižšia o približne 20%, čo vytvára zaujímavú investičnú možnosť. Akcie BE dnes zaznamenávajú silné obchodovanie na základe aktualizačných správ. V čase písania tohto článku mení majiteľa viac ako 5 miliónov akcií. To je výrazne nad priemerným denným objemom obchodov približne 3,3 milióna akcií.

V závere môžeme poukázať na to, že trend úspory voči prírode, green economy a podobne bude rok od roku určite narastať a preto investície do takýchto akcií považujem za rozumné z dlhodobého hľadiska.

DISCLAYMER: Toto nieje investičná rada, iba analýza autora na základe dostupných informácií.

Zdroj: Investorplace.com


Buď první kdo přidá komentář!
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview