Investori Nio upriamte pozornosť na tento katalyzátor, ktorý by mohol spoločnosti priniesť extrémne zisky

$NIO-5.1% sa posledné dni nemusí zdať, ako atraktívna voľba ale katalyzátor, ktorý prichádza by mohol tento pohľad hneď zmeniť. Posledné správy spoločnosti hovoria o tom, že spoločnosť sa snaží získať licenciu na jednu zo svojich úspešných technológií, čo by mohlo priniesť raketové zisky do budúcnosti.

Nio pracuje na získaní licencie, ktorá by im mohla veľmi pomôcť.

Nedávne správy tvrdia, že Nio sa možno snaží získať licenciu na svoju technológiu výmeny batérií. Spoločnosť to využíva v Číne na ponúkanie výmeny batérií vo svojich elektrických vozidlách (EV). Možnosť výmeny batérie zmierňuje obmedzený dojazd EV, čo je jeden z najväčších faktorov brzdiacich trh. Ak spoločnosť Nio získa licenciu na svoju technológiu výmeny batérií, mohlo by to otvoriť cestu pre viac spoločností s elektrickým pohonom, aby ju využili a rozšírili svoje podnikanie. Na druhej strane by to bola veľká výhoda pre akcie NIO, pretože spoločnosť by generovala príjmy z týchto licenčných zmlúv. To znamená, že by to vytvorilo dodatočný zdroj príjmov z úspechov iných spoločností na trhu EV. Hui Zhang, výkonný riaditeľ spoločnosti Nio v Európe, podporuje túto myšlienku tvrdením, že spoločnosť EV plánuje licencovať technológiu výmeny batérií.

Model výmeny batérií Nio bol zatiaľ v Číne úspešný s 868 miestami. Každá z nich obsahuje 13 EV batérií na výmenu. Aj keď je výstavba týchto staníc drahšia než výstavba nabíjacej stanice, ponúkajú výhodu pohodlia, čo sa môže odraziť v ich dlhodobom raste. Okrem toho je možné, že spoločnosť Nio začne otvárať stanice na výmenu batérií mimo Číny. Výrobca elektromobilov ďalej expanduje do USA a Európy, čo naznačuje zvýšený dopyt po týchto lokalitách a takýmto spôsobom by vedeli odprezentovať svoj spôsob výmeny batérií stovkám miliónom obyvateľov EÚ a USA, čo by mohlo vytvoriť záujem o ich systém zo strany európskych alebo amerických EV spoločností. Pri písaní tohto článku som čerpal informácie z Investorplace.com

Ak vás tento článok zaujal môžete si ma follownúť, aby vám nič neuniklo.


Ta technologie je dost možná jediná věc, která aktuálně může ohrožovat pozici Tesly...

Timeline Tracker Overview