Prebúdza sa Terra LUNA opäť k životu?

Nový token LUNA od spoločnosti Terra  vzrástol takmer o 54 % po správach, že bol kótovaný na najväčšej svetovej burze kryptomien Binance. Terra 2.0 po nevýraznom začiatku opäť ožila.

Vracia sa Terra späť?

Po prepade dvojciferných hodnôt počas prvého víkendového dňa LUNA odrovnala niektoré straty. V čase písania tohto článku dosiahla LUNA 2 parabolický zisk okolo 54 % za posledných 24 hodín, a obchoduje sa približne za 10 USD.

Rast prišiel, keď Binance, ktorá plne podporila opätovné spustenie siete Terra, uviedla token na obchodovanie. Používatelia teraz môžu kupovať, predávať a prenášať nový token LUNA na globálnej burze.

Investori, ktorí vlastnili starý token LUNA $LUNAUSD-0.5% (teraz premenovaný na Luna Classic) alebo UST stablecoin pred kolapsom, obdržali nové tokeny na rôznych úrovniach distribúcie.

Generálny riaditeľ Terraform Labs Do Kwon je odhodlaný oživiť ekosystém Terra, ktorý sa zrútil začiatkom tohto mesiaca po tom, čo sa jeho algoritmický stablecoin UST odpojil od amerického dolára. Niektorí používatelia sa obrátili na Twitter, aby vyjadrili svoju nespokojnosť s distribúciou Terra, pričom väčšina sa sťažovala, že dostali menej coinov, ako mali dostať.

V reakcii na to tím Terra pripustil, že s airdropom sa doteraz vyskytli nejaké problémy. Tvrdili, že pracujú na riešení a sľúbili, že po získaní dostatočného množstva údajov ponúknu viac informácií. Aj keď Kwon navrhol, že obnovený ekosystém Terra nebude zahŕňať UST, niektoré zdroje naznačujú, že v súčasnosti pracuje na ďalšom stablecoine, ktorý bude postavený na novej blockchainovej sieti Terra.


Kryptosvet je stejne dobrej freestyle. Na lune lidi prodelali stejne jako Madoff, ale nikdo nikoho nestiha 😅

Myslím, že něco se na ní ještě vydělat dá, ale spíše nějakým tradingem než long term držením.

niečo v nej mám ale to je len taká špekulacia :D

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview