Budúcnosť cestovania založená na blockchaine?

Tento projekt nemusí byť investorom až tak známy a predsa je podľa môjho názoru veľmi zaujímavý a nemá až takú konkurenciu medzi krypto projektami. Táto platforma je samozrejme založená na technológii blockchain, ktorá dokáže rezervovať viac ako 3 milióny turistických služieb po celom svete vrátane hotelov, motelov, letov a zájazdov.

Projekt s nízkou kapitalizáciou a konkurencieschopným business modelom.

Čo je Travala.com? $AVAUSD+0.1% 

Travala.com bola založená v roku 2017, je popredná platforma pre cestovné rezervácie založená na blockchaine, ktorú podporuje aj Binance. Jej hlavným tokenom je token AVA $AVAUSD+0.1%Tento token bol najprv vyvinutý na blockchaine Binance Chain a potom na blockchainovej platforme Binance Smart Chain, ktorú je možné použiť na platenie v Travala. Kryptomena AVA môže byť tiež uložená alebo uložená v internej peňaženke Travala.

Travala.com umožňuje ľuďom rezervovať si viac ako 3 000 000 cestovných produktov vrátane ubytovania, letov a aktivít vo viac ako 90 000 destináciách v 230 krajinách a územiach po celom svete. Tvorcovia platformy tvrdia, že je zvyčajne lacnejšia ako tradičné bežné rezervačné platformy.

Kto stojí za projektom Travala.com?

Za projektom stoja viaceré mená Steve Hipwell, Matt Luczynski a Juan Otero, spolu tvoria tím s rozsiahlými skúsenosťami v oblasti blockchainu, cestovného ruchu a fintech, ktoré pochádzajú z globálne úspešných spoločností. 

  • Súčasný COO a spoluzakladateľ Steve Hipwell prináša viac ako 10-ročné skúsenosti v odvetví online rezervácií cestovania.
  • Súčasný generálny riaditeľ a spoluzakladateľ Juan Otero prináša bohaté skúsenosti v niektorých z najväčších technologických spoločností na svete vrátane Oracle a Booking.com. 

A zvyšok tímu tvorí viac ako 60 zamestnancov rôznych pôsobností, napríklad funkcie vo forme vývojárov, dizajnérov alebo inžinierov...

Čo robí Travala.com atraktívnou príležitosťou?

  • Ak napíšete recenziu na služby Travala, budú Vám vrátené 2% zo zaplateného poplatku.
  • Ak ste urobili rezerváciu v Travala, ale videli ste nižšiu cenu v inej agentúre, rozdiel v cene Vám bude vrátený prostredníctvom tokenu AVA.
  • Platby používateľov na platforme Travala zahŕňajú 2% zľavu, ak sa uskutočnia pomocou tokenu AVA.
  • AVA token je dnes jednou z platobných metód vo viac ako 5000 internetových obchodoch.
  • Podľa štatistík sa viac ako 18 % rezervácií platformy Travala uskutočňuje prostredníctvom jej tokenu AVA a táto štatistika je na vzostupe. 
  • Najzaujímavejší údaj je však z ich samotnej stránky, kde tvrdia, že pokiaľ budete cestovať cez nich dokážete ušetriť až 40%, čo je naozaj lákavé pre cestovateľov.

Zdroj: Travala.com 

Dôvody rastu a adaptácie Travala.com?

Ako som už písal Travala ponúka asi 3 milióny služieb pre cestujúcich vrátane hotelov, víl, apartmánov, motelov, letov, zájazdov a ďalších. V skutočnosti môže byť táto platforma Travala predstavená ako jedna z najvýkonnejších a s najväčším počtom zariadení na rezerváciu cestovných služieb. Každý deň sa zvyšuje počet ľudí z celého sveta a zoznamuje sa s platformou Travala. Zvyšujúci sa počet používateľov v blockchainovej sieti Travala zvyšuje dôveryhodnosť siete a zabezpečuje, že transakcie sa vykonávajú správne. Travala má schopnosť okamžite potvrdzovať transakcie a objednávky, garantované rezervácie a žiadne skryté poplatky. Pre mnohých používateľov je integrita jednou z najdôležitejších vlastností platformy a jej použitia. Nikto z nás sa necíti dobre, keď zadá objednávku s cenou a v konečnej faktúre sa mu zobrazí iná cena. To je dôvod, prečo platforma Travala poskytuje svojim používateľom politiku maximálnej transparentnosti cien, aby im poskytla skvelý zážitok. V Travala môžu používatelia používať viac ako 30 kryptomien, vrátane tokenu platformy, kryptomeny AVA, spolu s bankovými kartami a medzinárodnými platobnými službami. Ocenenia verných zákazníkov v Travala sú tiež špeciálnou výsadou pre používateľov.

Predikcia tržieb Travala.com

 

Prognóza výnosov pre platformu Travala, ktorá bola vydaná v roku 2019 je znázornená na obrázku vyššie. Táto štatistika bola doteraz celkom presná a ak sa tento rast príjmov v nasledujúcich rokoch správne predpovedá, token tejto platformy by mal zaznamenať zaujímavý rast, samozrejme pandémia COVID-19 nám narušila cestovanie po dobu asi 2 rokov, avšak v tejto sezóne je veľký dopyt po dovolenkách a cestovaní, ktorý by mal pokračovať. 

Záujem o tento projekt pochádza zatiaľ najviac zo strany pomerne mladých ľudí, ktorí sú otvorení príjmať nové technológie a neboja sa cestovať inovatívnymi formami, ktoré im môžu priniesť množstvo benefitov v porovnaní s klasickými cestovnými agentúrami. Čo vnímam pozitívne, nakoľko ak sa naučia na to mladí ľudia a začnú tomu veriť, tak Travala môže po dlhé roky prosperovať.

Z grafu môžeme vidieť, že záujem je hlavne zo strany vekovej kategógie 25-34 a 18-24 rokov. 

Zdroj: Coinmarketcap

Z grafu môžeme vidieť, že aktuálna cena je naozaj ďaleko od ATH, ktoré bolo na úrovni 6 USD, aktuálne sa nachádzame na cene okolo 0,6 USD. V prípade, že by sa cena v ďalšom bull rune dostala na úroveň predošlého ATH, môže coin spraviť rast z aktuálnej ceny 10X, avšak vidíme aký je trend a nevylučujem ešte väčší prepad, pokiaľ by sa cena dostala niekde k 30-40 centov bol by to naozaj zaujímavý vstup.

Ak sa Vám táto krátka analýza páči, môžete mi dať follow, nech Vám nič neunikne :)

DISCLAYMER: Toto nie je investičná rada, len analýza zaujímavého projektu od retail investora.


Nevšiml jsem si proč to musí mít tu bločenku;)

Tie cashbacky sú v krypto klasika to vieme ale tých 40% ušetrenie si teda idem pozret ak to tak je tak je to dosť zaujímavé

Za mna dosť zaujímavy projekt, ktorý chcem nakúpiť a podpora od Binance určite dobrá zábezpeka

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview