Bitcoin exploduje o viac ako 4 600% podľa riaditeľky Ark Invest, tu je jej časová os

Zakladateľka a generálna riaditeľka investičnej správcovskej spoločnosti ARK Invest, Cathie Woodová, zdvojnásobila svoju prudko býčiu predpoveď pre Bitcoin $BTCUSD+0.3% a zverejnila aj časovú os rastu.

Cathie Wood a jej cenová predpoveď pre Bitcoin

Na otázku v novom rozhovore pre Bloomberg, či sa ARK Invest stále „drží prognózy 1 milión dolárov“, Woodová odpovedá kladne.

https://www.youtube.com/watch?v=8tEtJntSZlI

"Ó áno. Viac ako 1 milión dolárov… do roku 2030.”

Podľa Woodovej by sa Bitcoin mohol do roku 2030 dostať nad 1 milión dolárov, čo je nárast o viac ako 4 600 % oproti súčasnej cene.

O adopcii Bitcoinu inštitucionálnymi investormi zakladateľka a generálna riaditeľka ARK Invest hovorí, že pokles ceny vlajkovej lode kryptoaktív o približne 70 % z historického maxima vyvoláva zvýšený záujem investorov.

"Zdá sa, že inštitúcie vstupujú. Tento pokles ceny z takmer 70 000 USD na približne 20 000 USD berú ako príležitosť prejsť do novej triedy aktív."

Podľa Woodovej záujem inštitucionálnych investorov o Bitcoiny mohla vzbudiť pred štyrmi rokmi investičná poradenská firma Cambridge Associates so sídlom v Bostone a Massachusetts.

V roku 2018 Cambridge Associates, konzultant pre inštitucionálny priestor, v podstate povedal svojim klientom: „Dobre, nemusí sa vám páčiť táto vec s názvom Bitcoin, môže vám to znieť ako Ponziho schéma, ale správa sa ako nová trieda aktív."

A to ich núti konať, pretože to, čo inštitucionálni investiční manažéri nemôžu vynechať, je nová trieda aktív, ktorá diverzifikuje portfólio, čo znamená nižšiu koreláciu výnosov. A Bitcoin to robí.

DISCLAYMER: Toto nie je investičná rada, iba názor ARK Invest.

Máš svůj účet? Tak se přihlas . A nebo vytvoř nový.

Možno rátam zle, kľudne ma opravte ale má byť 22 miliónov kusov BTC krát milión za kus...to znamená 22 000 000 000 000 USD

USA ekonomika má hodnotu 21 000 000 000 000 USD. Takže Bitcoin bude väčší ako celá ekonomika USA?(čo je cca 25percent svetovej ekonomiky)...Na čom sú založené takéto výpočty?

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview