3 lacné kryptomeny s úžasnými price targetmi od 300-700+%

Áno sme vo volatilnom trhu plnom negatívnych správ ale pokiaľ veríte, že vaše projekty sú kvalitné a prežijú toto obdobie, tak toto je najlepšia doba na dokúpenie kryptomien. Predikcie, ktoré rozpíšem pochádzajú od Coin Price Forecast, Wallet Investor a PricePrediction a sú naozaj bullish, samozrejme na dlhší časový horizont. 

Tieto 3 kryptomeny dostali naozaj pekné bullish predikcie.

Tieto 3 lacné kryptomeny majú úžasné cenové predpovede, ktoré, ak sú správne, môžu v priebehu nasledujúcich rokov zmeniť malú investíciu na naozaj pekné imanie. Nájsť najlepšie altcoiny na investovanie nie je ľahká úloha. Trh s kryptomenami bol v poslednej dobe svedkom širšieho výpredaja, takže existuje veľa lacných kryptomien, do ktorých sa dá investovať. Predpovede určite nie sú zárukou a mali by ste ich brať s určitou nadsázkou, hlavne v krypto priestore. 

Napriek tomu na trhu s kryptomenami nikdy neviete, čo môžete očakávať – $EBTC+0.1% sa v roku 2013 obchodoval za 100 USD a v roku 2021 vybuchol na takmer 70 000 USD. Niektorí analytici, ktorí poskytli svoje predpovede pre kryptomeny v roku 2022, mali pocit, že došlo k krachu kryptomien. hodnoverné kvôli dôležitým faktorom, ako sú regulačné problémy a neustále vysoká volatilita. VanEck predpovedal, že trh s kryptomenami zažije väčšiu adopciu v roku 2022, pričom poukázal na NFT používané na športové lístky, vernostné body a e-športy a vo všeobecnosti by sa digitálne aktíva mali naďalej vyvíjať.

1. Sandbox $SANDUSD+0.3% 

Sandbox je stávkou na budúcnosť metaverse a NFT. Hráči z celého sveta môžu skúmať ekosystém Sandbox, komunikovať a vytvárať siete, vytvárať a personalizovať svoje vlastné postavy a speňažiť ich ako súčasť herného zážitku. SAND je momentálne pod 1,30 USD, čo je pokles zo 6 USD na začiatku roka 2022. Coin Price Forecast odhaduje, že cena Sandboxu sa zvýši na 3 doláre do konca roku 2022 a na 5 dolárov do konca roku 2023. V nasledujúcom desaťročí predpovedá cenu 20 dolárov. Wallet Investor predpovedá 5-ročnú cenu 15,65 USD a PricePrediction je ešte optimistickejšia s maximálnou cenou 43,24 USD v roku 2031.

2. Uniswap

Uniswap podporuje decentralizované obchodné služby, vďaka čomu je investovanie do kryptomien jednoduchou úlohou, pretože príkazy na nákup alebo predaj kryptomien sú spárované na báze peer-to-peer. Uniswap rieši potenciálne problémy s likviditou pomocou automatizovaných riešení. Cena Uniswapu je v súčasnosti približne 5,10 USD a klesá z východiskového bodu v roku 2022, ktorý bol 17,20 USD. Ale kam smeruje Uniswap ďalej? CryptoNewsZ má zbierku cenových predpovedí. BraveNewCoin odhaduje, že do roku 2026 sa Uniswap môže zvýšiť na 30 USD a dokonca 40 USD, čo predstavuje potenciálny nárast o 500 % až 700 %.

Crypto Ground je ešte optimistickejší s cenou 67,41 USD do konca roka 2025. Libertex je tiež veľmi býčí s cenou nad 60 USD po býčom rally v roku 2023.

3. The Graph

Graf je „indexový protokol na dopytovanie údajov“. Poháňa aplikácie DeFi a Web3, ktoré potrebujú získať dáta. Jeho cieľom je ďalej podporovať decentralizovanú verejnú infraštruktúru a jej širšie prijatie. Cena Grafu klesla na 17 centov z ceny na začiatku roka približne 66 centov. CryptoNewsZ zdôraznilo niekoľko býčích predpovedí pre cenu GRT. The News Crypto odhaduje, že čoskoro môže vzrásť na 3,50 USD. GOV Capital predpovedá cenu 75 centov za rok alebo potenciálny zisk 341 %.

Ako už bolo povedané, nezabudnite, že predpovede sa môžu ukázať ako nesprávne. Trading Beasts odhadla cenu 2,42 až 3,52 dolára do konca januára, čo sa však neuskutočnilo, preto to treba brať s nadsázkou ako som už písal a hlavne nie sú to investičné rady, len zhrnutie zaujímavých predikcií, ja osobne GRT držím, pretože sa mi páči ten projekt a taktiež SAND mám vo watchliste.


Za ˇmňa GRT a SAND good projekty do hodl aj bez tychto targetov....UNI som nejak neprišiel na chut

Ještě nemáš účet? Zaregistruj se

Přihlášení do Buliosu


Nebo použij email a heslo
Už jsi členem? Přihlásit se

Vytvoření Bulios profilu

Pokračovat přes

Nebo použij email a heslo
Lze použít malé písmena, číslice a podtržítko

Proč Bulios?

Jedna z nejrychleji rostoucích komunit investorů v Evropě

Komplexní data a informace k tisícům akcií z celého světa

Aktuální informace z trhů i jednotlivých firem

Vzdělání a výměna zkušeností mezi investory

Férové ceny, portfolio tracker, stock screener a další nástroje

Timeline Tracker Overview